Krizsán László

Nagy szeretettel köszöntelek az oldalunkon!
A nevem Krizsán László.

Egy gyönyörű Nő élete párja és egy nagy és sikeres csapat büszke vezetője vagyok. Köszönjük az életidődet, amit arra szánsz, hogy megismerj minket!

 

Az, hogy itt vagy nálunk, arra enged következtetni, hogy nyitott ember vagy és kellőképp kíváncsi, hogy új dolgokat fedezz fel. Lehet, hogy itt számodra is értékes gondolatokat fogsz találni! Mi itt mindannyian hiszünk abban, amit csinálunk, szeretjük és a kiválóságra törekszünk benne. Hogy megértsd az eltökéltségünket és a honlap értelmét, engedd meg, hogy pár mondatban elmondjam a történetemet!


Mint itt sokaknak, úgy az én történetem is egészségügyi problémával kezdődött, amit az akkori életvitelemnek köszönhettem. Kedvesemmel Lenával, vendéglátásban dolgoztunk és ennek a munkának a hátrányai először az egészségünkön jelentkeztek. Gyerekkorom óta küzdöttem egy úgynevezett szívritmus zavarral. De ez, a szakmának és a velejáró életvitelnek köszönhetően, 27 éves koromban fokozott figyelemre adott okot. Hála az édesanyámnak és azoknak az embereknek, akiket a Biocomnak köszönhetően megismertem, ma már elmondhatom, hogy teljes mértékben tünetmentes vagyok. Az Ő gondolkodásuk és jó példájuk indították el bennem azt a paradigmaváltást, aminek a jelenlegi szabadabb és egészségtudatosabb életünket köszönhetjük. Felkeltették bennünk az igényt arra, hogy szabadabb és tudatosabb életet élhetünk, ha valóban elkezdjük érte vállalni a felelősséget.

Megtettük és a mai napig tesszük is, amit helyesnek vélünk. Hajt minket a kíváncsiság. Rengeteget tanulunk, tapasztalunk. Előadásokat hallgatunk, számunkra hiteles emberektől az élet főbb területeiről. Úgy, mint pénzgazdálkodás, kommunikáció, párkapcsolat, önbecsülés és talán a mai világban a legfontosabb az érzelmi intelligencia témaköréből. Csak, hogy néhányat említsek.

Az eddig megszerzett tudás meggyőződéssé szilárdult bennünk és kialakította azt a küldetéstudatot, amit úgy hívunk, hogy törekvés a kiválóságra. Viszont, csak akkor lehetünk kiválók bármiben ezen a világon, ha az életünket is helyesen éljük. Van mit még tanuljunk. Ez az út, egy életen át tart. Azt szeretném, hogy a végén úgy emlékezzenek rám, hogy jobb lett velem a világ.