Csapatépítés

A BIOCOM csúcsminőségű, természetes alapanyagokból készülő termékei jelen vannak a mindennapjainkban. Egészséges ételeket szeretnénk enni, szeretnénk jól érezni magunkat a bőrünkben és szeretnénk tiszta, rendezett környezetet magunk körül. A BIOCOM megalakulásakor hármas célt tűztünk ki magunk elé, hiszen a BIOCOM nem csupán kiemelkedő minőségű termékeket forgalmazó cég: termékeinket olyan értékesítési rendszerben kínáljuk, mely lehetővé teszi partnereink számára a környezettudatos életmódot, az egészségmegőrzést és a biztos jövedelmet. A BIOCOM elkötelezett a közvetlen értékesítés mellett, a hazánkban Multi Level Marketing néven ismertté vált értékesítési formában nyílik lehetőség a közvetlen és személyes kapcsolattartásra és a teljes körű felvilágosításra. A BIOCOM csapat regisztrált tagjaként a hálózatépítéssel biztos jövedelemre is szert tehetsz. A több tízezer munkatárs, a több százezer elégedett vásárló is bizonyítja, hogy jó úton járunk.

A célunk az, hogy Te is sikeres tagja legyél a BIOCOM csapatának!
Ehhez azonban Rád is szükség van, fontos, hogy Te is sikeres akarj lenni. Évente több ezren vágnak bele az MLM-be és évről évre több ezren hagyják abba. Az ok pedig egyszerűen az, hogy nem ezt várták ettől az üzlettől (így mondják ők!), vagy ez az üzlet nem nekik való.
Valójában ezek az emberek nem az üzletben, hanem saját magukban csalódtak, bár ezt bevallani nagyon nehéz. Pedig ez az igazság, mert ha az MLM-ben lenne a hiba, akkor ez az üzleti forma már régen megbukott volna. Ennek jelenleg éppen az ellenkezője történik: az MLM üzletág virágzik szerte a világon és egyre több elégedett embernek nyújt anyagi függetlenséget, sikerélményt, karriert.
A siker tehát elsősorban Rajtad múlik.

Tanulj másoktól!
Bárkiből lehet sikeres hálózatépítő. Az egyetlen, ami ehhez kell az, hogy akarja is, hogy az legyen! Az összes többit meg lehet tanulni.
Itt jön az egyik legfontosabb kérdés: kitől érdemes tanulni? Mindig figyelj azokra, akik sikeresek. Nézd meg, ők hogyan csinálták.
A tartós siker az igazi hálózatépítő ismertetőjele.
Apropó tanulás! Nagyon sok embernek éppen az hozta meg a sikert, hogy belátták, felnőtt fejjel is van mit tanulni és képesek voltak “beülni az iskolapadba”. A hálózatépítés is szakma, és érdemes ezt a szakmát a legjobbaktól megtanulni, ebben pedig segítségedre leszünk.

Választás a tiéd!
Nekem
A BIOCOM termékeit szeretném használni
A BIOCOM csapat tagjává válni lehetőséget jelent a környezettudatos és az egészségünket védő készítmények fogyasztására. Legyen szó akár étrend kiegészítőről, akár az otthonunk tisztántartásáról, a BIOCOM széles kínálatában mindazt megtalálhatod, amire a hétköznapokban szükséged lehet, kiváló minőségben és megfizethető áron.
Ha a BIOCOM csapat regisztrált tagjaként csak a termékeinket szeretnéd használni, természetesen erre is van lehetőség a regisztrációd időtartama alatt.

Nekünk
A BIOCOM termékei által szerzett élményeimet, tapasztalataimat szeretném a környezetemmel is megosztani
Általános tapasztalat, hogy életünkben a jó élményeket szeretjük ismerőseinkkel is megosztani, különösen igaz ez akkor, ha valami olyasmivel találkozunk, ami érezhetően és bizonyítottan javítja a közérzetünket.
A BIOCOM csapat tagjaként a termékek élvezetén túl lehetőség van törzsvásárlói kör kiépítésére is, ami amellett, hogy hozzásegíti ismerőseinket, barátainkat is egy egészségesebb életmód és jobb közérzet eléréséhez, tekintélyes mellékjövedelemmel párosul.
A törzsvásárlókkal való kapcsolattartáshoz szükséges a termékek ismerete, hogy jobban tudj segíteni kiválasztani vevőidnek a legmegfelelőbb termékeket. A szakmai előadások, képzések kiváló lehetőséget nyújtanak a BIOCOM széles termékkínálatának megismerésére.

Mindenkinek
A BIOCOM által nyújtott üzleti lehetőséget megmutatom mindenkinek.
Egészségmegőrzés, nyugalom és jövedelmező karrier egy nagyszerű csapatban.
Ha te is úgy érzed, hogy szeretnéd a BIOCOM által nyújtott összes előnyt élvezni, akkor érdemes elgondolkodnod, hogy csatlakozz hozzánk és kivedd a részed a hálózatépítésből. Munkád és kitartásod meghozza a gyümölcsét, az egészséges életmód és a környezetvédelem mellett anyagi függetlenség és karrier vár Rád, ha Te is úgy akarod.
Bárkiből lehet sikeres hálózatépítő és megteremtheti magának azokat a körülményeket, amire mindig is vágyott. A kulcs a céltudatosság, a tanulás és a hit önmagadban.
A BIOCOM segítségével egy olyan úton indulhatsz el, ami örökre megváltoztathatja az életed.

Velünk tartasz?
Ha komolyan szeretnél tenni álmaid megvalósításáért, rendszeresen időt és energiát kell az üzletbe fektetned, fontos tehát, hogy tudd, miért csatlakozol a BIOCOM csapathoz.

Állíts célokat magad elé!
Fogalmazd meg konkrétan az elvárásaid önmagaddal szemben és lesz mihez igazodnod. Jelöld ki, mit szeretnél elérni és máris tudod, mennyit kell nyújtanod, hogy megvalósíthasd kitűzött céljaidat.

Légy tisztában azzal, hogy mit is szeretnél. A többi gyerekjáték!
Érzed a különbséget? Abban a pillanatban, hogy célokat tűzöl ki magad elé, mintha sínre kerülnél. Csak haladnod kell rajta.

Segítünk elérni vágyaidat, de elsősorban Neked kell tenned azért, hogy megvalósulhassanak!

A céljaid a sikered felé vezető mérföldkövek. Nem a sebesség a legfontosabb, hanem az, hogy soha ne térj le az általad megszabott útról. Mindig lásd a következő célt.

A Te álmaid, a mi segítségünkkel!

Ha hiszel önmagadban, kitűzted céljaidat és hajlandó vagy tenni azok megvalósulásáért, mi segítünk hogy elérhesd álmaidat. Ehhez nem kell mást tenned, mint megfogadni néhány alapvető tanácsot.

Ismerned kell a BIOCOM termékeit és hinned kell bennük, hiszen ismerőseid is neked köszönhetően szerethetik meg őket!

  • Ismerd meg „munkaeszközeidet” és tanuld meg használni őket.
  • Ismerd meg a sikeres „munkamódszereket” és alkalmazd őket.
  • Az életed mostantól gyökeresen megváltozhat, ha Te is akarod.

(Forrás: webshop.biocomag.ch)