Egészség

Ma még semmi bajunk, holnap meg már súlyos betegségeket diagnosztizálnak nálunk. Át és felértékelődik, egyre nagyobb kincsünké válik az egészség, hiszen e nélkül minden létezik és még sincs semmi, ami boldoggá tehetne bennünket. Ezen a honlapon azoknak az embereknek szeretnénk segítséget nyújtani, akik tenni szeretnének az egészségükért, a tiszta környezetükért, embertársaikért. A betegségben szenvedőknek pedig egy lehetőséget szeretnénk adni, hogy hogyan térjenek vissza a természet erejéhez, amivel vissza tudják nyerni az egészségüket. Senki sem hiheti hogy a környezetünkben lévő műanyagok, fémdobozok, vegyszerek, kemikáliák, takarítószerek, iparosított élelmiszerek, kozmetikumok és a vízben levő szennyeződések az egészségünket szolgálják. Egy utat szeretnénk mutatni, eszközöket adni a kezekbe, hogy hogyan lehet minimalizálni ezeket a negatív folyamatokat. A betegség megelőzése sokkal gazdaságosabb, és sok esetben ez magát az életet jelenti. A test- lélek- szellem fenntartása igen komoly feladatokat és odafigyelést igényel mindenki számára. A környezeti hatásokon kívül, az egészség megromlásához mindig bizonyos vitaminok, ásványi anyagok, és enzimek hiánya is hozzájárul.

A mai élelmiszereink sok esetben ezeket már nem is tudják biztosítani, hiszen komoly kutatások kimutatták, hogy a beltartalmak 50-60-70-80 és nagyon sokszor 90%-al csökkentek. Ezeket a mennyiségeket már csak külső forrásból nem lehet bevinni. A táplálékkiegészítők majd mindegyike gyógynövény tartalmú, használatukkal akár súlyosabb esetekben is látványos javulást érhetünk el, káros mellékhatások nélkül. Honlapunk több forrásból lett összeállítva. Saját több éves tapasztalatainkból, kollégákkal, orvosokkal, természetgyógyászokkal való konzultációval és jelentős szakmai anyagok felhasználásával. Kívánjuk Önöknek, hogy mindennapjaikat egészségben és szeretetben éljék meg!

Életszemlélet egy egészség- és céltudatosabb jövőképért.
Neked, nekem, mindenkinek és mindenkiért.

Mit kell tennünk?

Íme a rövid recept-lista a részletek kibontása nélkül:

  • Tiszta táplálékok magunkhoz vétele.
  • Megfelelő minőségű és mennyiségű víz naponta.
  • Vegyszermentes háztartás és környezet kialakítása.
  • Mozgás rendszeresen.
  • Légző gyakorlatok.
  • Pozitív gondolatok.
  • És persze méregtelenítés, még azoknak is, akik alapvetően jó irányba mennek.
  • Relaxáció.
  • Jó társaság.
  • Építő könyvek és hanganyagok.

Ha nem is megy minden elsőre, törekedni kell rá! A genetika csupán útjelző, figyelmeztető. A potenciális problémákat ragyogóan felül lehet írni a helyes életmóddal! Ha szeretnél a problémáidra megoldásokat találni, tenni magadért és másokért, akkor itt a helyed!